MarkedsPartner

MarkedsPartner er Third Lights partner i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi leverer Chorus enten som et produkt for installasjon på kundens egen server eller som webtjeneste under navnet Mediabase.

MarkedsPartner har lokaler i Inspiria-senteret ved E6 i Sarpsborg, mellom Oslo og Göteborg.

Chorus er en brukervennlig, sikker og kostnadseffektiv mediabase på internett for virksomheter av alle størrelser. Med Chorus kan du enkelt utføre alle viktige oppgaver med mediefiler – alt på ett sted – og uten spesialprogrammer som Photoshop, Illustrator, InDesign, etc.

Chorus – den beste løsningen for lagring og bruk av mediefiler

Intelligent Media Server er mye mer enn en lagerplass for mediefiler. Her er en kort oversikt over de 5 viktigste funksjonene i løsningen:

1. Lagre

Bilder, videoer, grafiske originalfiler og andre mediefiler lagres sentralisert i verktøyet Chorus i vårt kvalitetssikrede driftsmiljø. Opplasting skjer med et drag-and-drop-program for PC og Mac, FTP, eller direkte i nettleser. Versjonshistorikk lagres, varianter kan knyttes sammen, og bilder som er brukt i en grafisk originalfil (f.eks. InDesign) kan knyttes til denne. Du kan gruppere, strukturere og tagge filene dine med metadata slik du selv ønsker, med svært kraftige verktøy. Egen workflow kan konfigureres. Løsningen har også dublettsøk. Alle filer er tilgjengelig på internett til enhver tid, samtidig som løsningens sikkerhet sikrer at uvedkommende ikke får tilgang. Det tas backup hver natt. Filene dine er trygge – for alltid.

2. Søke

Løsningen inneholder en intuitiv og enkel, men samtidig meget avansert søkemotor. Du kan bygge opp søket ditt i flere trinn, på samme måte som på f.eks. finn.no. Nesten alt søk foregår ved å klikke og peke. Resultatet er at du enkelt og raskt finner riktig bilde, selv i kjempestore databaser. Søke-resultatene vises selvsagt som miniatyrbilder. Søket utnytter også relasjonene som er angitt mellom filene, slik at når du finner brosjyren, finner du bildet, og motsatt. Du kan også lagre søkene dine til senere bruk.

3. Se

Med Chorus får du forhåndsvisning av de vanskelige formatene, helt automatisk. Du får miniatyrbilder (som du selv bestemmer størrelsen på) av formater som f.eks. EPS, AI, PSD, TIFF, PDF, samt en mengde ulike RAW-formater og videoformater. Utseendet på løsningen kan skredder-sys til ditt design. Ulike brukere/grupper kan få helt tilpassede visninger.

4. Bruke

Ofte er det slik at et bilde skal brukes i en annen størrelse eller i et annet teknisk format enn det er lagret i. Chorus gjør dette enkelt. Du kan tilpasse utsnitt, filformat, fargeinnstillinger, oppløsning etc. uten bruk av spesialprogrammer. Du kan f.eks. laste ned JPG-versjoner av et bilde som er lagret som EPS eller PSD, uten å måtte ta stilling til formater i det hele tatt. De mest brukte variantene kan forhåndsinnstilles, slik at «vanlige» brukere enkelt kan hente ned bilder tilpasset sitt behov (Power-Point, Word, Web, etc). Løsningen kan konfigureres til å kreve at brukerne må beskrive hva de skal bruke et bilde til. IMS har også direktekoblinger til proffenes Adobe-verktøy. Gjennom et eget programmeringsgrensesnitt (API) kan ytterligere funksjonalitet skreddersys.

5. Dele

Med Chorus trenger du aldri mer sende store filer på e-post. Løsningen har mange ulike muligheter samarbeid og deling av bilder, bl.a. gjennom en iPhone-lignende chat-funksjon. Dette legger til rette for en mye enklere, mer visuell og raskere samarbeidsprosess for å velge ut bilder. Rettigheter og brukertilgang tilpasses enkelt, og det er lett å gi midlertidig tilgang til et begrenset utvalg filer. Nedlastingsstørrelse kan begrenses pr bruker, og vannmerking kan slås på. Løsningen støtter RSS-feeds, som tillater automatisk deling. Brukere kan tildeles kvoter som begrenser nedlastingsmengde. Det finnes også en innebygd betalingsløsning.

MarkedsPartner kan levere mer enn bare produktet Chorus

Opplæring

MarkedsPartner tilbyr opplæring i bruk av Chorus. Du kan velge om du vil ha generell opp¬læring, eller om vi skal skreddersy opplæringen til ditt behov. Vi kan også tilpasse opplæringen til din egen versjon av Chorus.

Integrering med ditt nettsted

Chorus kan kobles direkte til mange publiseringsløsninger for web (CMS’er), slik at disse henter bilder direkte fra Chorus, uten å måtte gå via nedlasting/¬opplasting til publiseringsløsningen. Dette er svært tidsbesparende for en webredaktør.

Andre tjenester innenfor markedsføring, kommunikasjon og internett

MarkedsPartner er et interaktivt byrå med fokus på design og utvikling av nettsteder, strategisk rådgivning, online markedsføring, søkemotoroptimalisering samt tradisjonelle tjenester innen tekst og reklame. Les mer om oss på www.markedspartner.no.

Vil du vite mer?

MarkedsPartner er lokalisert i Sarpsborg, 90 km sør for Oslo. Vi holder til i bygget til Inspiria Science Center, rett ved E6.